Over ons

Ik ben Marieke Kleimeer en woon met mijn man en 3 kinderen in het mooie kustdorp Petten.
Al van jongs af aan ben ik bezig met creativiteit. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe ideetjes. Ik werk het liefst met hout, omdat je er oneindig veel mee kunt. Soms ligt hout wel een jaar in mijn schuur te wachten op een creatieve ingeving van mijn kant, maar meestal zie ik meteen wat ik er mee wil doen. Naast strand- en pallethout, werk ik overigens ook graag met gewoon hout. Jaren geleden ben ik begonnen met het maken van houten slingers voor de verjaardagen van mijn kinderen. Nu, vele jaren verder hebben al heel wat mensen een mooie slinger hangen als item in hun woonkamer, kinderkamer, keuken, overkapping of gewoon op hun verjaardag. Naast de slingers maak ik van alles van hout. Van rendierhoofdjes met kerst, tot sleutelhangers met het shirt van je kinds favoriete voetbalspeler/ster als kadootje.
Naast hout, heb ik ook een passie voor tekenen. Als klein meisje zat ik al met mijn moeder op een dijkje met uitzicht op een weiland te tekenen wat ik zag. Op de middelbare school was ik de meeste uren van de dag te vinden in het tekenlokaal, maar na mijn middelbare school verwaterde het. Afgelopen jaar begon het weer te kriebelen. Kan ik het nog? Hoe tof zou het zijn als ik het tekenen kan combineren met bijvoorbeeld hout.... Sinds september (inmiddels dus 25 jaar later) volg ik een tweejarige teken en schilderopleiding om mijn creativiteit nog meer te vergroten. Houtskool, pastelkrijt, oostindisch inkt, acrylverf, modeltekenen, vergezicht, stilleven, portretten...ik word enorm uitgedaagd en ik vind het geweldig!!!

Ik vond het nu eindelijk tijd worden voor mijn eigen webwinkeltje. Een webwinkel met alleen handgemaakte en/of ontworpen woonaccessoires en kadootjes. Naast het zelf maken van leuke dingen, vind ik het ook erg leuk om mensen iets te leren. In mijn webwinkel vindt je dus ook workshops. Helaas is dat nu niet mogelijk door de maatregelen tegen het Coronavirus, maar zodra de mogelijkheid zich weer voordoet, ben je van harte welkom om een leuke workshop te volgen.

Creativiteit is oneindig en ik word hierin graag uitgedaagd. Mocht je een ideetje hebben voor iets wat je graag zou willen, maar kun je het niet vinden? Neem contact met me op, want er is altijd meer mogelijk dan je denkt!